Ofte stillede spørgsmål og svar


Her finder du svar på de spørgsmål der oftest bliver stillet i forbindelse med medlemskab. Er der noget du ikke kan finde svar på her, så kontakt os.
Jeg for fået nyt telefonnummer.


Ring til os mandag til fredag, eller send os en Email, så retter vi dit login.


Hvordan donerer man sin CashBack?


Ønsker du at give din bonus til Ungdommens Røde Kors, Verdensnaturfonden WWF eller foreningen Familier med kræftramte børn skal du under tilmeldingen sende følgende SMS koder i stedet (du kan KUN vælge at støtte en af organisationerne).
  1. Støt Ungdommens Rød Kors, send: "Jatak URK"
  2. Støt Familier med kræftramte børn, send: "Jatak FMKB"
  3. Støt Verdensnaturfonden WWF, send: "Jatak WWF"
Er du allerede tilmeldt, men ønsker at støtte en af de valgte organisationer, så send os en Email.


Jeg har 2 mobiltelefoner må jeg oprette 2 profiler?


Hvis begge telefoner er dine og kun benyttes af dig, så må du ikke oprette mere end en profil. Dit medlemskab af ELDORAMA er personligt, og har du mere end en profil overtræder du vores medlemsbetingelser.

Hvis du har to telefoner stående i dit navn, men den ene f.eks. benyttes af din ægtefælle, så kan ægtefællen naturligvis også godt oprette en profil. Vær dog opmærksom på at vi fører kontrol med dette og det kan ske at vi retter henvendelse for at få afklaret årsagen til at du har oprettet to profiler.


Jeg kan ikke oprette en konto?


Sandsynligvis har du allerede oprettet en konto.

Hvis du har glemt din PIN kode kan du få den tilsendt ved at sende SMS med teksten: "eldorama pin" til 1919 (det koster almindelig SMS takst).

Modtager du herefter en SMS med din pinkode så prøv at logge igen.


Jeg kan ikke overføre penge fra Yes2mail til ELDORAMA?


Hvis du modtager SMS beskeden "Kan ikke overføre fra Yes2mail" så behøver du ikke gøre yderligere. En medarbejder vil snarest muligt undersøge hvad problemet er og du vil blive ringet op så snart vi har fundet årsagen.


Hvordan sletter jeg min profil ?


Send en SMS med teksten "eldorama slet" til 1919. (det koster alm. SMS takst).


Hvordan får jeg pengene udbetalt?


Når du har minimum 100 kr i cashback, kan du overføre dit tilgodehavende elektronisk til din bank eller giro-konto.


Skal man betale SKAT af det man tjener?


Der er ikke en klar regel på området men vi mener at din indtjening på ELDORAMA er en rabat, der skal ses som en besparelse frem for en egentlig indtjening. Derfor skal du IKKE betale skat af dine ELDORAMA udbetalinger.

Skulle det vise sig at skattemyndighederne ser anderledes på spørgsmålet skal du som udgangspunkt skal altid modsvare skat af sine indtægter, og det er dit ansvar at opgive indtægten til myndighederne.


Jeg har GLEMT min PIN-kode.


Send SMS "Eldorama pin" til "1919" - Så modtager du STRAKS din PIN kode på din mobil telefon.

Det koster alm. SMS takst, at modtage din PIN-Kode igen.


Kan man ændre PIN-kode til noget som er nemt at huske?


Af sikkerhedsmæssige årsager modtager hver bruger en helt unik PIN-Kode. Og du kan desværre ikke ændre dette. Vi vil nødigt have at nogen bare kan gætte sig til en brugers kode. Faktisk vil vi måske udvide sikkerheden med brug af et ekstra spørgsmål ved login, men mere herom når det kommer.

Har du glent din PIN kode kan du altid få den tilsendt på SMS ved at sende beskeden: eldorama pin til 1919 (det koster alm. SMS takst).


Jeg har klikket på mange annoncer men der står ikke penge på min konto?


Nogle tilbud giver kun belønning, når du handler hos annoncøren.

Hvor meget tjener man?


Det afhænger af dig. Nogle tilbud giver rabatter og andre giver dig faste beløb, så det er svært at sætte eksakte tal på. Du kan se på hver enkelt annonce, hvor stor en bonus du vil opnå. Bemærk at nogle tilbud kun kan benyttes en gang mens du kan benytte andre igen og igen. Kig efter Plus ikonet på annoncen for mulighed for genkøb. Så det vil altid afhænge af om vi har et tilbud til dig.

Du kan også finde mange annoncer hvor du får et symbolsk beløb i belønning og som tak blot for at besøge hjemmesiden.

Og så har du naturligvis mulighed for at tjene lidt ekstra ved at inviterer nogle venner og bekendte til at blive medlem. (Læs mere under Tip en Ven).


Bliv medlem nu

 

Medlem på to minutter?
Nemt og 100% gratis


Ja tak!

LOG IND
 
Glemt din PIN kode?
SMS "eldorama PIN" til 1919

 

Her får du CashBack, bonus m.m.

 

 

{{extlinks}}