Danmarks største cashback site- Bonus når du handler på nettet.


Der er masser af gode tilbud på nettet. Men når du handler som privatperson har du mulighed for at få yderligere rabatter oveni. Systemet hedder "Cash-Back" og bliver mere og mere almindeligt. For at få CashBack, skal du oprette en gratis konto/profil, herefter optjener du penge hver gang du handler.

Almindeligt medlemskab

Som førstegangs medlem, vil du sikkert lige se hvordan det hele fungerer og hvilke tilbud du kan benytte - derfor kan du nøjes med at udfylde 3 simple informationer før du begynder, at tjene penge. Du skal som minimum udfylde: Alder, køn og postnummer.

Guld medlemskab

Vil du have mere i CashBack, kan du blive Guld medlem. Så skal du oplyse dit navn og adresse samt en E-Mail og akseptere, at vi sender dig "relevante" tilbud via E-Mail eller SMS.

NB! Du kan til enhver tid skifte mellem de to typer af medlemskab.

Sådan gør du


Opret dit almindelige medlemskab ved at sende en SMS med teksten jatak til 1919. (det koster alm. SMS takst).

Du vil nu modtage en SMS besked indeholdende din pinkode.

Benyt pinkoden og dit mobilnummer til at logge dig på med, udfyld navn, alder køn og dit postnummer og så er du klar til at optjene CashBack.

Når du har oprettet dit medlemskab optjener du din CashBack på følgende måde.

- Find et tilbud du vil benytte
- Log ind
- Klik ind på annoncen...

Når din handel er gennemført indsættes din CashBack på din konto.


For den avancerede bruger

Vi er med, hvor du er og kan holde dig orienteret om tilbud på din MSN Messenger, på iGoogle, din mobiltelefon, RSS feeds og vores Toolbar.

Finder du et tilbud, som du synes særlig godt om, eller er I flere der ønsker at dele tilbuddet, kan du dele tilbuddet på din Facebook profil og få CashBack når dine venner benytter tilbuddet.
Bliv medlem nu

 

Medlem på to minutter?
Nemt og 100% gratis


Ja tak!

LOG IND
 
Glemt din PIN kode?
SMS "eldorama PIN" til 1919

 

Her får du CashBack, bonus m.m.

 

 

{{extlinks}}